Hvis du har mistanke om, at din kat er steril, kan du få erstatning til fertilitetsudredning fra Agria Avl. Forsikringen omfatter desuden dyrlægeudgifter for opstået sygdom og skade til de kattekillinger der bor hos dig, fra de bliver født til de flytter hjemmefra - dog maksimum til de bliver 16 uger.

Killingerne får ud over det, en Skjulte Fejl forsikring hvis kattemor har Agria Avl. Du kan også få erstatning til et ekstra kejsersnit.

  • Skjulte Fejl forsikring for killinger
  • Sygeforsikring for killinger
  • Yderligere et kejsersnit

Sygeforsikring

Ud over det kejsersnit som kan erstattes med Agria Sygeforsikring, kan du med Agria Avl få erstatningen for yderligere et kejsersnit.

Sygeforsikring for killinger

Agria Avl kan erstatte dyrlægeudgifter til killinger som bliver syge eller skadet i den tid de bor hos dig, fra de bliver født til de er femten uger gamle.

Tegner killingekøberen en sygeforsikring til en killing der er omfattet af Agria Avl, dagen før de henter den hos dig, er den uafbrudt forsikret fra den blev født. Killingens egen sygeforsikring fortsætter også med at dække evt. sygdomme der kan være startet hjemme hos dig.

Skjulte Fejl Forsikring

Hvis kattemor har Agria Avl omfattes hendes killinger af Agria Skjulte Fejl forsikring. Skjulte Fejl forsikringen består af to dele; livsforsikring og sygeforsikring. Forsikringsbeløbet er det samme som salgsprisen, men maksimalt 15 000 kroner pr. killing.

Er du interesseret i at høre mere om avlsforsikring?

Kontakt din lokale Agria forsikringsrådgiver 

Eller ring til vores kundecenter på:

70 10 10 65

Se flere kontaktmuligheder