"Vi vil gerne støtte op om hundesporten og sund hundeavl. Spaniel Klubben er en af de største specialklubber under Dansk Kennel Klub og tilbyder en bred vifte af aktiviteter for spaniel ejere i hele landet fra hvalpetræning, udstillinger og brugsprøver. Vi ser frem til et godt samarbejde, til gavn for klubbens medlemmer og hundesporten i det hele taget," siger Lotte Evers, markedskoordinator for Agria Dyreforsikring og spaniel entusiast. 

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til nu 39%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 126 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

”Spaniel Klubben er utrolig glade for vores hovedsponsoraftale med Agria Dyreforsikring. Vi er en aktiv klub med mange medlemmer, der favner bredt fra den almindelige hundeejer til opdrættere. Vi ser frem til et samarbejde, der over de næste 5 år vil komme vores medlemmer og spaniel racer til gavn. Et samarbejde, hvor kendskabet til vores spaniel racer fremmes og vi kan fastholde vores fokus på avl og sundhed” siger Suzan Schmidt, Formand for Spaniel Klubben.

Fordele til medlemmer af Spaniel Klubben

  • Alle Spaniel Klubbens medlemmer får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dansk Kennel Klub, DcH, DJF, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben.
  • Relevante foredrag kun for klubbens medlemmer fx. om avl, reproduktion, træning, adfærd, sundhed eller lignende.
  • Agria præmier til klubudstillinger/officielle prøver.
  • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens racer:
    Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere.
    Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til sundhedsudvalget.
  • Mulighed for at give indput til fremtidig produktudvikling med fokus på spaniel racerne.

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring. Der er i alt gennemført 1.007 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år, som har hund, kat eller hest, i perioden den 18. – 21. marts 2016.