Tiden i livmoderen og selve fødslen er den mest kritiske periode af enhver hests liv. Uanset hvor dygtige dyrlægerne er, så er det i dag kun ca. 70% af alle bedækkede hopper som får et levedygtigt føl.

Men det er ikke sådan at faren driver over, blot føllet kommer til verden - der er så meget der kan ske! Et godt råd er derfor at tegne en individuel forsikring på føllet så hurtigt som muligt - og det kan du gøre allerede fra 2. levedøgn.

Har hoppen en foster/føl dækning hos Agria, er din kommende stjerne allerede forsikret fra hoppens 40. drægtighedsdøgn frem til føllet er 30 dage gammelt. Så her skal du blot sørge for forsikring af dit føl inden det bliver 30 dage gammelt.

Ekstra barselsgave fra Agria

Hvis du tegner en Safe Sygeforsikring og en Safe Liv- og Uanvendelighedsforsikring inden dit føl er 30 dage gammel, giver vi Agria Ekstra med i ”barselsgave”. 

Med Agria Ekstra har du dækning for skjulte fejl, dækning til kastration af klaphingst/urhingst – og pakken indeholder også tillægsforsikringen Agria Genoptræning.  

Agria Ekstra følger gratis med føllets forsikring resten af dens liv – så længe den beholder de to Safe forsikringer!

Tryghed ved køb og salg af føl

Er dit føl forsikret hos Agria, kan den nye ejer overtage føllets forsikringen uden forbehold og bibeholde ancennitet inkl. din gratis Agria Ekstra dækning.

Vurdering af benstilling

Ved indtegning af føl, hvor der ikke er krav om en dyrlægeattest skal vi bede om billeder af føllets benstilling.

Se vores vejledning til fotografering af benstilling her

Læs mere om Foster- & føldækning

Beregn pris og køb forsikring