Samarbejdet indebærer, at alle, som har hest, hund, kat eller andre mindre dyr forsikret hos Agria Dyreforsikring, får ubegrænset adgang til FirstVet. Tjenesten er gratis og via en videokonsultation med en dyrlæge får du hurtigt råd, diagnose eller henvisning til nærmeste dyreklinik eller dyrlæge.

”Det er spændende, at ny teknologi kan give alle vores kunder mulighed for at få hjælp og rådgivning, når de er bekymrede for deres dyr og er i tvivl, om de skal tage til dyrlægen. Mobilen har man med sig overalt, og derfor er hjælpen altid lige ved hånden selv i sommerhuset, på ferier og generelt, når man er på farten, siger Tine Antvorskov, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring Danmark.

Danmarksnyhed

Agria Dyreforsikring er et af de første forsikringsselskaber i Danmark, der lancerer FirstVet. Tjenesten er tilgængelig uanset, hvor du befinder dig, og holder åbent alle dage fra kl. 09.00 til kl. 24.00.

”Vi glæder os til at tilbyde de danske dyreejere konsultation på dyrets præmisser. Vi har
allerede set, at digitale konsultationer er blevet en vigtig del af sundhedstjenesterne for
mennesker, og vi synes, at dyrene også bør få samme tilbud. Med FirstVet har vi etableret et
naturligt og digitalt første møde mellem dyrejeren og dyrlægen for at finde ud af, hvad der er galt, og om videre konsultation på en dyreklinik vil være nødvendig,” siger David Prien, stifter og direktør i FirstVet.

FirstVet og Agria-appen downloades hurtigt og nemt i App Store eller Google Play. Sidstnævnte ved at søge efter «Agria Dyr».

Fakta om FirstVet:

  • Blev grundlagt i Sverige i 2016
  • Siden da har deres dyrlæger og specialister hjulpet over 100.000 hunde, katte, smådyr og heste
  • FirstVets vision er at effektivisere mødet mellem dyreejer og dyrlæge ved at tilbyde rådgivning og konsultation via video og ved brug af mobil eller tablet
  • I 2019 ekspanderer FirstVet til Danmark. Agria Dyreforsikring er et af de første forsikringsselskaber, der kan tilbydetjenesten, som vil være gratis for Agrias kunder