Det danske forsikringsmarked øges nu med et nyt selskab. Agria Dyreforsikring åbnede dørene den 3. januar. Agria, som det kaldes i folkemunde, er et specialistselskab i dyreforsikringer. Selskabet er en del af Agria International, som igen er et datterselskab til Agria Djurförsäkring, Sveriges førende dyreforsikringsselskab.

– ”Agria har eksisteret i Sverige siden 1890 og jeg tror den vigtigste grund til at vi er markedsleder i Sverige, og har været det i mange år, er vores stærke tradition for samarbejde med både dyrlæger og dyreejernes organisationer.” siger Øystein Berg, VD Agria International.

Agria lægger stor vægt på, at forsikringsvirksomheden skal være en "win-win-win-situation", dvs. at både dyreejeren, dyrlægerne og forsikringsselskabet skal nyde godt af samarbejdet.

– ”For os er det vigtigt, at vi sammen med dyreejerne og dyrlægerne hele tiden udvikler dyrehold, dyresport og dyrehelbred til det bedre. Det gavner os som forsikringsselskab, dyrlægerne, dyreejerne og ikke mindst vores dyr.” fortsætter Øystein.

I Danmark tilbyder selskabet indtil videre hunde- og katteforsikringer, mens svenskerne kan forsikre både heste, smådyr (hunder, kaniner, slanger, papegøjer med mere), landbrugsdyr og selv afgrøder kan forsikres hos Agria. Næsten alle medarbejderne og forsikringsrådgivere hos Agria er selv dyreejere.

– ”Vi mener, at ved selv at have en brændende interesse for dyr, giver vi kunderne tryghed. Kunderne skal mærke, at vi forstår dem og at vi er specialister i dyr. Agria konceptet fungerer rigtig godt i Sverige, i de øvrige nordiske lande samt i England, og det tager vi selvfølgelig med os til Danmark.” afslutter Sonja Karaoglan, som er ansvarlig for selskabet i Danmark.


For mere information kontakt venligst Øystein Berg, VD Agria International, +46 739 64 20 91, Sonja Karaoglan, Country Manager Agria Dyreforsikring +45 70 10 10 65 eller Annika Hjertquist, Business support Agria International, +46 739 64 26 80.