Jeg hedder Nina Wæhrens Axelsen og er forsikringsrådgiver for Agria Dyreforsikring. Jeg er en af de rådgivere, som har været med fra Agrias begyndelse her i Danmark. Jeg kan hjælpe og rådgive dig om forsikring til hund, kat og smådyr, så du får præcis den forsikring, der dækker dine ønsker og behov.

Du finder mig stående klar og glad i en Agria-stand på DKK udstillinger, ved specialklubber, på katteudstillinger, ved Hundens Dag-arrangementer, Roskilde Dyreskue, Store Hestedag, ved dyrlæge- og foreningsarrangementer.

Jeg støtter op om mine Breeders Club-medlemmer og sender gratis hvalpetæpper ud til de opdrættere, som ønsker at deres hvalpekøbere får tegnet Agrias bedste sygeforsikring. Hvalpekøberne får et tilbud sendt ud inden hvalpen flytter fra opdrætter.

Jeg har en stor passion for belgiske griffoner og bruger min fritid på at udstille og opdrætte fysisk sunde og mentalt stærke griffoner. Derudover er jeg uddannet DKK-mentalbeskriver samt hundefrisør og indhaver af Rødovre Hundesalon.

Du er altid velkommen til at ringe til mig eller sende mig en email.

Kontakt

København - Rødovre
Nina Wæhrens Axelsen
, forsikringsrådgiver
nina.waehrens@ombud.agria.dk
71 62 89 63