Lene Kattrup Jørgensen, dyrlægekonsulent (hund, kat & smådyr)

Jeg har været med siden forberedelsen og opstarten af Agria i Danmark, frem for alt med spørgsmål vedrørende hund og kat. Jeg blev dyrlæge i 1980. Har startet og drevet to dyreklinikker (siden solgt) og i alt været beskæftiget i smådyrspraksis i 16 år. Jeg har også tidligere arbejdet med forsikring af dyr (heste, hund og katte).

Mogens Brix Koldkjær, dyrlægekonsulent (hund, kat & smådyr)

Jeg blev uddannet Dyrlæge i 2002 og efter et eksternship på Angell Memorial Animal Hospital i Boston det følgende år fik jeg en særlig interesse for dyrlægearbejdet med hund og katte. Udover at være dyrlægekonsulent hos Agria arbejder jeg til dagligt  med smådyr både indenfor medicinske og kirurgiske lidelser på DyrlægeRingens hospitalsafsnit i Glamsbjerg på Fyn.

Jeg har bl.a. efteruddannet mig inden for tænder og gennemfører mange forskellige behandlinger på vores professionelle tandklinik i Glamsbjerg.

Jon Vedding Nielsen, dyrlægekonsulent (hest)

Jeg er uddannet som dyrlæge i 2001 herefter 6 måneders internship på Willesley Equine Clinic (UK) og siden 2002 på Ansager Dyrehospital (medejer siden 2006). Jeg er tidligere military konkurrencerytter på internationalt plan med sidste start ved EM i 1996.

I 2008 blev jeg uddannet på det første fagdyrlægehold i sygdomme vedr. heste. Jeg deltager i forskellig forskning indenfor hestens ortopædi og har publiceret flere artikler i internationale såvel som nationale tidsskrifter.

Jeg har speciel interresse for avanceret kirurgi, herunder bl.a. artroskopi, laparoskopi og frakturkirurgi. Yderligere dækker mine specialer over ortopædi, røntgen og ultralydsscanning. 

Linda Knakkegaard Pedersen, veterinærsygeplejerske

Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2003 og har desuden uddannet mig til hundemassør og hundefysioterapeut. Jeg har arbejdet 10 år på klinik og har været med siden forberedelsen og opstarten af Agria i Danmark. Jeg arbejder primært med skadesbehandling og kontakten til de danske dyreklinikker.

Gitte Niklaus, veterinærsygeplejerske

Jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2002. Efter et par måneder i praksis fik jeg arbejdede som skadebehandler i en dyreforsikringsafdeling, hvor jeg arbejdede i 10 år. Efter et lille hop til en afdeling med hus- og indboskader, ønskede jeg at komme retur til dyreforsikringer og fik job hos Agria Dyreforsikring. Jeg blev ansat pr. 1. august 2014 og arbejder primært med skadebehandling. 

Susanne Klitgaard Silvestris, veterinærsygeplejerske

Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske fra The Royal Veterinary College i London i 2004. I 2006 flyttede jeg tilbage til Danmark og startede på Faxe Dyrehospital. Uddannet fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling i 2011. Arbejder primært med skadesbehandling hos Agria Dyreforsikring.