Min ultimative interesse er heste, og har været det gennem de seneste 45 år. I starten var det ridningen, det handlede om, hvor min absolutte passion var springning. Undervejs fik jeg større og større interesse for at avle og opdrætte heste, hvilket jeg startede med i 1974. Samtidig forsøgte jeg på alle måder at tilegne mig så meget generel viden om heste, som det var muligt at få, og undervejs i mine bestræbelser herpå, startede jeg i 1980 på en dommeruddannelse i Dansk Varmblod, hvilket dengang var et 2-årigt forløb.

Efter endt dommeruddannelse i 1982, blev jeg straks involveret i de årlige hoppekåringsture landet rundt, hvilket var en fantastisk oplevelse.

Allerede i 1986 blev jeg medlem af den nyetablerede avlsledelse, som jeg også blev formand for.

Lige siden, har jeg været medlem af, og talsmand for avlsledelsen, hvilket ikke blot har givet mig en grundig indsigt i hestens bygning og funktion, men også kontakt til de fleste af landets avlere af varmblodsheste.

Samtidig har jobbet også bevirket, at jeg har fået meget stor generel indsigt i, og kontaktflade til både dansk og international hesteavl og sport.

Kontakt

Nordjylland - Hurup Thy
Poul Graugaard
, forsikringsrådgiver
poul.graugaard@ombud.agria.dk
21693818