Vi havde længe gået med tanken og følelsen om at vi skulle være katteejer, flere gange faldt snakken på om det skulle være en killing eller en voksen kat. Da vi så endelig gik i gang med at kigge følte vi det meget overvældende med alle de mennesker der skulle af med voksen katte, og flere gange talte vi om at vi slet ikke ville ane hvad vi fik. Derfor begyndte vi at kigge hos internaterne. Vi tænkte vi kunne gøre en forskel for en kat som af den ene eller den anden årsag var kommet dertil.

Vi ledte et godt stykke tid, og da vores hjerter endelig var solgte til skønne Peanut, var hele processen virkelig tryg, vejledende og fantastisk. Vi ville til hver en tid vælge samme vej igen, og siger stolt til alle at vores kat er en tidligere internatkat.

"Vores Peanut er den mest selskabelige, kærlige, trygge og fantastiske kat"

Vi kan overhovedet ikke mærke på Peanut, at han er fra et internat. De første 2 måneders tid var han primært under en af vores drenges seng. Men vi tænker uanset om han var kommet fra et internat eller fra en familie, har det været noget af en omvæltning for ham. Så selvom det krævede ret meget af vores drenge at lade ham være, og ikke lige kunne nusse og lege med ham fra dag 1. så har det været ventetiden værd.

Vores forestillinger om hvad det ville sige at få en internatkat blev ikke indfriet, måske fordi alle historier er deres egen. Men vores Peanut er den mest selskabelige, kærlige, trygge og fantastiske kat. Vi kan mærke at han er blevet behandlet med masser af kærlighed, det er der ingen tvivl om.

Jeg vil til enhver tid anbefale kommende katteejere at adoptere fra et internat, jeg er sikker på vores opleves ikke er enestående og unik! Jeg er sikker på at langt de fleste adoptioner går som vores, og familier ender med fantastiske katte i deres familie.

Derudover er det en dejlig følelse at vide at der bliver tænkt over hvem der får det privilegie at blive kattens nye familie. Du ved du får en kat som har været igennem test, er chippet og behandlet med kærlighed. Du ved at der er hjerte bag hver adoption, og at det er nøje overvejet hvem der bliver den heldige.

Det er det hele værd! Vi skulle nok have et par timer til at fortælle om hvad der er det bedste ved Peanut, fordi vi har fået den mest skønne og dejlige kat.

Hans tillidsfulde personlighed, som er krydret med lidt frækhed, masser af kærlighed og så snakker han mere end vores børn. Vi fører til tider lange samtaler, uden vi overhovedet ved hvad vi taler om. Vi bliver mødt ved hoveddøren når vi kommer hjem, der bliver sagt godnat når vi går i seng og når der laves mad er der sikkerhed for at det bliver med Peanut som selskab.

Vi bekræfter os ofte i at han var en gave til os, at vi kunne ikke ha fået bedre kat – at vi er en heldig familie.