I november kårer vi månedens sjoveste og/eller sødeste killingefoto. Hvis du deler dit billede på vores facebook side er du med i konkurrencen. Vinderen er det billede, der opnår flest ”likes” på facebook - og samtidigt får flest smil frem hos ansatte og besøgende hos Agria Dyreforsikring.

Sådan gør du:

Upload billedet af din killing til Agrias facebook side. Skriv gerne lidt om din killing (navn, race, hvor gammel den er og hvorfor du synes den er sjov/sød).

Præmier:

1. Agria weekendtaske
2. Førstehjælpstaske til kat med termometer
3. Lækker grå fleece plaid & Agria Keystring

Har du spørgsmål angående konkurrencen kan du kontakte webmaster@agria.dk.

Glem ikke at læse konkurrencereglerne.

Held og lykke!

Konkurrenceregler

Upload dit killingefoto

Upload dit sjoveste/sødeste killingefoto på Agrias facebook side. Du kan uploade så mange billeder du vil. Alle privatpersoner som ikke er ansatte, familie til ansatte eller arbejder som forsikringsrådgiver hos Agria kan uploade killingefotos. Alle fotos godkendes af Agria og kan slettes hvis indholdet er af usaglig karakter.

Hvem vinder?

De 3 killingefotos der har flest ”likes” på Facebook, når konkurrencen udløber, præmieres med en Agria præmie. Agria Dyreforsikrings jury vælger vinderens placering (1-3), ud fra disse 3 bidrag, baseret på hvilket killingefoto der frembringer flest smil. En husstand kan kun vinde en gang. Juryens afgørelse kan ikke omprøves. Vinderen præsenteres på Agrias facebook side. Er du vinder, så kontakter vi dig på den facebook profil du har benyttet, da du uploadede dit bidrag.

Hvordan fungerer det?

Du kan stemme på alle de fotos du vil, både dine egne og andres, ved at ”like” dem på Facebook.

Ulovlig stemme

Du har ansvar for det materiale du uploader på Facebook. Reglerne for publicering på facebook og ”likes” gælder også for denne konkurrence.

Ophavsret

Når du uploader et foto, har du ansvar for at du har tilladelse til at publicere det fra fotograf og eventuelle personer som er med. Ved din deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidigt at Agria har ret til at bruge billedet på Agrias hjemmesider samt i nyhedsbreve med information om konkurrencen.

Konkurrencen løbetid

Konkurrencen løber frem til den 30-11-2012 klokken 10:00.