Det er vigtigt med gennemsigtighed og forståelse når man har med forsikringer at gøre. Hos Agria gør vi vores bedste for at du, som kunde, forstår hvordan dit dyr er dækket (og hvad der ikke er dækket), så du ikke er i tvivl, hvis du en dag skulle få brug for os. Vores mission er at skabe tryghed for dyr og mennesker, så det er vigtigt, at du har tillid til os som forsikringsselskab.

Tak for input til Agrias kundetilfredhedsanalyse 

Ud over vores daglige kontakt med vore kunder foretager vi også en årlig kundetilfredshedsanalyse.

Agria sendte en invitation til at deltage i kundetilfredshedsanalysen til knap tre tusind tilfældigt udvalgte kunder. Resultatet var over alt forventning. En ekstremt høj svarprocent der viser meget stort kundeengagement – og super flotte ratinger på de fleste spørgsmål. Det er vi rigtig glade for.

Resultatet var over alt forventning

Når vi laver en kundetilfredshedsanalyse, så måler vi blandt andet vores kunders tilfredshed med vores produkter og ydelser. Kundetilfredshedsanalysen afdækker ikke kun hvor gode vi er til at møde kundernes behov og forventninger - det giver også vigtigt input til vores produktudvikling.

Vi lytter til vores kunder

I slutningen af undersøgelsen, spørger vi om man har ideer til hvordan vi kan blive endnu bedre. Her er der flere der har givet udtryk for et ønske om en forsikring hvor man får mere udbetalt når man har en skade.

Flere har specifikt nævnt at de synes den variable selvrisiko på 20 procent var ret høj. Vi har derfor fra 2016 valgt at tilbyde 10 procent i variabel selvrisiko. Fremover kan du vælge om du ønsker 10 eller 20 procent i variabel selvrisiko på dine forsikringer.

Hvad betyder det for dig?

Helt enkelt betyder det at du får en større erstatning hvis uheldet skulle være ude. Dit valg af fast og variabel selvrisiko vil påvirke præmien for din forsikring. En variabel selvrisiko på 10 procent giver en højere præmie end den på 20 procent. Du kan få prisen oplyst hvis du kontakter vores Kundecenter eller din lokale forsikringsrådgiver.

Hvornår gælder det fra?

Har du allerede forsikret dit dyr hos os, kan du ændre i dine forsikringsdækninger når du har hovedforfald. Din selvrisiko kan du se ved at logge ind på Mit Agria.

Er du ny kunde kan du allerede nu vælge at tegne forsikring med 10 procent i variabel selvrisiko i stedet for 20 procent.

Hvad betaler jeg i selvrisiko?

Din andel (selvrisikoen) består af en fast og en variabel del. Når dine udgifter til dyrlæge overstiger den faste selvrisiko, er der tale om en forsikringssag.

Selvrisikoen er den del af dyrlægeudgifterne, som du selv skal betale. Dit valg af selvrisiko påvirker prisen på din sygeforsikring, men også den erstatning du får, hvis du får brug for forsikringen.

Du kan vælge mellem 657, 956 eller 2.016 kroner i fast selvrisiko. Fra de omkostninger som overstiger den faste selvrisiko vil du stå for 10 eller 20 procent af det resterende beløb.

 

Et eksempel på selvrisiko
Hunden Molly har slugt et fremmedlegeme og må til dyrlægen. Operationen løber op i 10.000 kr. Hvis ikke Molly havde haft en sygeforsikring, måtte hendes ejer selv betale hele regningen. Nu slipper de med kun at betale 1.614 kr. i selvrisiko mens Agria Dyreforsikring står for resten af udgifterne. Eksemplet er beregnet ud fra en fast selvrisiko på 683 kr. og 10 procent i variabel selvrisiko