Katteartikler

Kvarterets skræk! Har du en rigtig fræk hankat?
09-10-2018 En strejfende hankat, der ikke er kastreret, er ofte kvarterets slagsbror. Den får flere skader end andre - og er ofte far til et utal af herreløse killinger.
Kvarterets skræk! Har du en rigtig fræk hankat?
09-10-2018 En strejfende hankat, der ikke er kastreret, er ofte kvarterets slagsbror. Den får flere skader end andre - og er ofte far til et utal af herreløse killinger.
Køb killing
01-10-2018 Tillykke med din beslutning om at anskaffe dig en kat! Vi vil hjælpe dig ved at give dig tips og råd om, hvordan du bedst tager hånd om din killing. Vi håber, at det vil hjælpe dig til at få et langt og godt liv med d...
Hvorfor farer katten rundt i hjemmet?
01-10-2018 Katte kan uden nogen tilsyneladende grund farer rundt i hjemmet. Det er en naturlig adfærd, hvor katten forsøger at komme af med overskydende energi for efterfølgende at kunne falde til ro.
Skal man have en avlshan eller lade vær?
01-10-2018 I en katteopdrætters liv dukker spørgsmålet om en avlshan nogle gange op. Man må afveje fordele og ulemper ved at have sin egen han. At have en avlshan er oftest ikke så nemt, som man skulle tro. 
Hvorfor svinger katten med sin hale?
01-10-2018 En svingende/logrende hale kan være tegn på uro eller frygt. Husk at der er forskel på en piskende hale og en viftende/svingende hale – som derimod ofte er tegn på ophidselse ved leg og jagt.
Hvorfor river og kradser katten møblerne?
01-10-2018 Katten kradser af mange årsager: Først og fremmest for at markere sit territorium, men også for at gøre sine kløer skarpe.
Hvorfor afskyr de fleste katte vand?
01-10-2018 De fleste kattes dårlige forhold til vand hænger formodentlig sammen med varme og kulde. Eftersom at kattens pels normalt er meget tør, bliver den hurtigt gennemblødt og mister dermed sit isolerende formål.
Undersøgelse: Mange danskere er uforberedte, hvis deres kat kommer til skade
19-09-2018 I takt med at temperaturen stiger, sker der også en  stigning i antal katte der falder ud fra vinduer og altaner. På trods af den forhøjede risiko viser en ny undersøgelse, at langt over størstedelen af kattene ikke h...
Familieforøgelse: Undgå at katten kommer i klemme
12-09-2018 Mange danske katteejere oplever, at der opstår problemer, når der kommer en baby til i familien. Katten kan fortolke barnets støj og bevægelser som farlige, og reagere aggressivt. Undgå splid i familien ved at give ka...