Sælg hesteforsikringer for Agria Dyreforsikring

Agria Hest - Vil du være med fra starten? Vi søger sælgere på Sjælland, i Midt- og Sønderjylland og på Fyn.

Med 126 års erfaring er Agria Dyreforsikring et stærkt brand. I Danmark oplever vi meget stor vækst, og er landets eneste specialistselskab inden for dyreforsikringer. 

Du har stor erfaring med heste

Du er et aktivt hestemenneske med et stort netværk i hesteverdenen. Vi forventer, at du har haft med heste at gøre i mange år, og evt. har erfaring fra avl, sport eller foreningslivet. Du skal vide, hvad der rører sig og må gerne være den, andre kontakter, når de er i tvivl om noget med heste.

Du kan lide at sælge

Du har erfaring med opsøgende salg og arbejder som selvstændig hjemmefra og ude på hestearrangementer i lokalområdet. Du aflønnes med 100% provisionsbaseret løn, og du skal kunne bruge minimum 15 timer om ugen på jobbet.

Er du interesseret i at blive en af Agria’s nye forsikringsrådgivere?

Send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt til stefan.frederiksen@agria.dk og beskriv dig selv, din baggrund og hvorfor netop du skal være en af vores sælgere af hesteforsikringer. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Stefan Frederiksen på 20212716 eller forsikringsrådgiver Caroline Funch på 60680000.

Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 126 år.

De fleste medarbejdere er selv dyreejere og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger, er Agria med til at udvikle dyrehold, dyresport og dyrehelbred.

Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til hunde, katte og andre smådyr som for eksempel slanger, kaniner, ildere og papegøjer.