Sælg hesteforsikringer for Agria Dyreforsikring

Vi søger rådgivere på Sjælland og Fyn.

Med 128 års erfaring er Agria Dyreforsikring et stærkt brand. I Danmark oplever vi meget stor vækst, og er landets eneste specialistselskab inden for dyreforsikringer. 

Du har stor erfaring med heste

Du er et aktivt hestemenneske med et stort netværk i hesteverdenen. Vi forventer, at du har haft med heste at gøre i mange år, og evt. har erfaring fra avl, sport eller foreningslivet. Du skal vide, hvad der rører sig og må gerne være den, andre kontakter, når de er i tvivl om noget med heste.

Du kan lide at sælge

Du har erfaring med opsøgende salg og arbejder som selvstændig hjemmefra og ude på hestearrangementer i lokalområdet. Du aflønnes med 100% provisionsbaseret løn, og du skal kunne bruge minimum 20 timer om ugen på jobbet.

Er du interesseret i at blive en af Agria’s nye forsikringsrådgivere?

Send dit CV og din ansøgning til tine.antvorskov@agria.dk og beskriv dig selv, din baggrund og hvorfor netop du skal være en af vores sælgere af hesteforsikringer. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til direktør Tine Antvorskov på 40813825 eller forsikringsrådgiver Ole Madsen 40148819.

Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 128 år.

De fleste medarbejdere er selv dyreejere og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger, er Agria med til at udvikle dyrehold, dyresport og dyrehelbred.

Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til heste, hunde, katte og andre smådyr som for eksempel slanger, kaniner, ildere og papegøjer.