Sælg hunde-, katte og smådyrsforsikringer for Agria Dyreforsikring

Er du Agrias nye forsikringsrådgiver? Vi skal bruge flere lokale forsikringsrådgivere, primært i Sønderjylland, på Fyn og i Vestsjælland! 

Kunne du tænke dig at være en del af Agria teamet? Vi søger aktive dyremennesker til at formidle vores hunde-, katte- og smådyrsforsikringer. Det er et provisionslønnet fritidsjob, og du skal være villig til at bruge i gennemsnit 20 timer om ugen. 

Har du en brændende interesse for dyr og er selv dyreejer? Har du overskud i hverdagen og kunne tænke dig nye udfordringer? Så kan det være, at det er noget for dig at blive forsikringsrådgiver for os.

Du har stor erfaring med dyr

Din opgave bliver at sælge Agrias dyreforsikringer til hund og kat. Det er vigtigt for os, at du har stor erfaring med hunde eller katte, og vi ser gerne, at du lever et aktivt liv med dine dyr. Derudover er du måske engageret i foreningslivet.

Du kan lide at sælge

For at få succes som forsikringsrådgiver for Agria Dyreforsikring bør du have et stort netværk, kunne lide mennesker og have let ved at skabe kontakt. Du skal holde af at sælge, kunne arbejde selvstændigt og ikke være bange for opsøgende salg. Du er grundig og struktureret, og kan omsætte svært tilgængeligt stof, så det bliver forståeligt for alle.

Du arbejder hjemme

Du er selvstændig og udfører hovedsagligt arbejdet hjemmefra med computer og telefon, og du deltager i hunde- og katteaktiviteter i dit lokalområde. Dine kunder finder du sandsynligvis i dit eget netværk, gennem hjemmesider og på dyreklinikker. Du skal være der når kunderne har brug for dig og må derfor forvente weekend og aftenarbejde. Du får 100 procent provisionsbaseret løn, og du kan tjene godt, hvis du er dygtig.

Du får en god uddannelse

Vi giver dig en grunduddannelse, samt løbende produktuddannelse, sælgertræning og salgs coaching.

Er du interesseret i at blive en af Agria’s nye forsikringsrådgivere?

Beskriv dig selv og din baggrund, samt hvorfor du ønsker at arbejde for Agria.
Send en e-mail direkte til direktør Tine Antvorskov på tine.antvorskov@agria.dk. Vil du vide mere, kan du ringe til Tine Antvorskov på 40813825 eller til forsikringsrådgiver Karina Didriksen på 29266633.