Område: Hund Artiklar om tæve

Livmoderbetændelse

Livmoderbetændelse er en af de lidelser, dyreforsikringsselskaber hyppigst udbetaler erstatning til. Denne lidelse, der kaldes Pyometra på latin, er meget almindelig hos midaldrende og ældre tæver.

Fordele og ulemper ved at neutralisere

Der findes mange myter om neutralisering. Trives tæven virkelig dårligt, hvis den ikke får lov at få et kuld hvalpe? Føler hanhunden sig amputeret? Bliver hunden fed og sløv? Nej, faktum er, at der er mange fordele ve...

6 råd, når du skal vælge hund

At vælge, hvilken hund der passer én bedst, er ikke så nemt. Der er mange ting at tage hensyn til. Din egen erfaring, hundens egenskaber, alder, køn og pels er nogle af dem.

Falsk drægtighed hos tæver

Hvis din tævehund bliver trist eller opfører sig mærkeligt efter løbetiden, har det sikkert en naturlig årsag. Man anslår, at omkring 40 procent af alle tæver rammes af et fænomen, der kaldes falsk (eller indbildt) dr...

Spørgsmål og svar: Tæver og hvalpekuld

Agria får mange spørgsmål om dyr. Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får om tævehunde og hvalpe.

Spørg Dyrlægen

Tæve træt under løbetid

Er det normalt, at tævehunden bliver træt, når hun kommer i løbetid? Hvordan er det med gåture og det med at møde andre hunde, når hun er i løbetid?

Spørg Dyrlægen

Tæve som tisser hyppigt

Min 4-årige rottweilertæve er i løbetid og tisser hyppigt. Hun skvæt tisser som en hanhund og nogle gange kommer der kun et par dråber. Er det normalt?

Spørg Dyrlægen

Nedstemt tæve under løbetid

Min tæve virker meget trist og nedstemt, når hun er i løbetid. Hun vil ikke lege, har næsten ikke lyst til at gå tur og ligger for det meste ned. Er det normalt?

Visa innehåll