Område: Hund Artiklar om sygeforsikring hund

Hvordan skal fremtidens hundeforsikringer se ud?

Er du engageret hundeopdrætter? Har du lyst til at påvirke udviklingen inden for dyreforsikringer? Så giv din mening til kende:

Forsikring til jagthunden

Jagthunderacerne er gennem generationer avlet til vidt forskellige jagtlige formål, men ens for dem alle er, at de kan komme galt af sted på jagt og derhjemme. 

Sygeforsikringen gav Abu en chance til

Abu var hvalp, da han fik konstateret en smertefuld lidelse i bagbenene. Uden en sygeforsikring havde Abus ejer ikke haft midlerne til at få ham opereret. I dag er Abu en frisk og rask hund med mod på livet.

Allergihund: Conrad kan takke sin sygeforsikring for et liv uden symptomer

I flere år var Conrad underlagt små usynlige plageånders tyranni. Allergien var så slem, at han til tider ikke kunne gå på sine poter, der var helt hævede. Efter en lang og dyr udredning er Conrad i dag symptomfri.

Ny undersøgelse: Stigning i antal sygeforsikrede hunde

Flere og flere hunde er dækket af en sygeforsikring. Det viser en ny undersøgelse fra YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring. Stigningen glæder Dansk Kennel Klub, der sætter pris på, at danske hundeejere i stigende g...

Forvirring om hundeforsikringer

Ny undersøgelse viser, at næsten 20% af danske hunde ikke har en lovpligtig ansvarsforsikring. Samtidig er der mange, der tror, at den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skader på hunden - men det gør den ikke.

Er dit kæledyr forsikret?

Danske kæledyr er underforsikrede, og det kaster mange familier ud i et dilemma, når først skaden er sket. Er der råd til at operere? 

Kejsersnit - ændring i vilkår

2015 nærmer sig med hastige skridt og vi er alle midt i juleforberedelserne. Det nye år medfører nogle vilkårsændringer i dine forsikringer.

Har du mødt Buster på TV?

Det tager kun et sekund at komme galt af sted. Til gengæld kan det koste tusinder af kroner at få din hvalp behandlet på dyrehospitalet – og lige nu giver Agria Dyreforsikring, nye kunder 10 procent rabat på samtlige ...