Område: Hund Artiklar om skade

Bidsår hos hunde kan være lumske

Hundeslagsmål forekommer jævnligt og resulterer ofte i mere eller mindre alvorlige bidsår. Hvis din hund har været i slagsmål, bør du undersøge den grundigt for at sikre, at den ikke har fået bidskader med sårhuler.

Hverdagsskader hos hunde er et stigende problem

Det er ofte hverdagsskader, der står på journalen, når vores hunde har været en tur forbi dyrlægen. Du kan dog nemt undgå denne type skader, hvis du har nogle gode, faste rutiner i dagligdagen.

Hver tredje hvalp bliver syg det første år

Allerede i løbet af det første leveår ender hver tredje hvalp hos dyrlægen. I mange tilfælde skyldes dyrlægebesøget problemer, som hvalpeejeren med den rette viden nemt kan forebygge derhjemme.

Hvad skal fremgå af regningen

Vi modtager mange regninger hver dag og det er ikke altid let at finde hoved og hale i sagerne.

De 5 mest hyppige diagnoser hos hund

Infektion, tumorer og sår er de mest almindelige sygdomme og skader, hunde bliver ramt af. Men fremskridtene inden for veterinærmedicin og udbredelsen af sygeforsikring betyder, at mange hunde bliver raske igen.

Er dit kæledyr forsikret?

Danske kæledyr er underforsikrede, og det kaster mange familier ud i et dilemma, når først skaden er sket. Er der råd til at operere? 

Da Conan fik skruet benet på plads

Et øjebliks overmod fik Maria til at sætte kryds ved en sygeforsikring hos Agria, da hun og kæresten skulle bestille den lovpligtige ansvarsforsikring for familiens nye hvalp, Conan.

Spørg Dyrlægen

Snitsår i hunden pote

Min hund har fået et sår i poten, og der er en lille hudflap, som hænger løs, og så er det lidt hævet. Skal jeg tage hende med til dyrlægen?

Visa innehåll