Område: Hund Artiklar om kastrering

Pas på: Når tæven er i løbetid, går hanhunden på jagt

Når en tæve går i løbetid, vil der som regel være adskillige hanhunde i området, der gør sig klar til at stikke i rend. Mange hundeejere oplever, at de ikke kan styre deres hanhund, når den får færten af en tæve i løb...

Fordele og ulemper ved at neutralisere

Der findes mange myter om neutralisering. Trives tæven virkelig dårligt, hvis den ikke får lov at få et kuld hvalpe? Føler hanhunden sig amputeret? Bliver hunden fed og sløv? Nej, faktum er, at der er mange fordele ve...

3 almindelige spørgsmål om kastrering/sterilisering af hund

Hvor tidligt kan du sterilisere din tæve? Skal vi gøre brug af en kemisk kastration? Vi har plukket et par af de mest hyppige spørgsmål ud, som vi får ind vedrørende neutralisering af hunde via "Spørg Dyrlægen".

Spørgsmål og svar: Om hanhunde

Agria får mange spørgsmål om dyr. Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får om hanhunde.

Spørg Dyrlægen

Sterilisering af tævehund

Jeg har en blandingshvalp, som jeg har overvejet af få steriliseret. Hvad er fordele og ulemper ved sterilisering? Hvornår kan man tidligst sterilisere en hunhund?

Spørg Dyrlægen

Kastrering af hanhunde

Min hanhund piber og hyler, når tæverne i nabolaget er i løbetid. Skal jeg få ham kastreret? Hvordan påvirker kastrering hanhunde?

Spørg Dyrlægen

Vægtøgning efter kastration

Min bullterrier er blevet kastreret for en måned siden, og nu har han taget et par kilo på. Er det normalt? Gør det noget, at hunden er en lille smule overvægtig?

Visa innehåll