Område: Hund Artiklar om hvalpekøb

Er jeg overhovedet klar til hund?

Det er et spørgsmål, man altid skal stille sig selv, hvis man overvejer at købe hund. Impulskøb ender hurtigt som fejlkøb, og det betyder desværre af og til, at hunden bliver aflivet eller givet væk til dyreinternater...

Følg hundehvalpen Daisy

Agria Dyreforsikring er mere end bare dyreforsikring. Vi har lavet en dokumentarserie om en familie der anskaffer sig en hund. Serien kan ses på Facebook og YouTube.

Laila gik i hvalpe-fælden: Arthur var fra hundefabrik

Laila Callesen havde godt hørt om de såkaldte hundefabrikker, da hun gik på nettet for at købe en ny hvalp i februar. Alligevel gik hun i hvalpe-fælden. Den nye hvalp var syg, og den krævede hurtig dyrlægehjælp på gru...

Det gode hvalpekøb – undgå at købe ”hvalpen i sækken”

Når valget er faldet på at få hvalp, er forventningerne til fremtiden store og fyldt med glæde. Men hvorfor ender mange så med at købe ”hvalpen i sækken”?

Danskerne skal klædes bedre på til hundekøb

Det er nemt at købe hund, og danskerne kan købe hund lige hvor og når, de ønsker det. Alle hvalpe er nuttede, men hvordan finder du den, der matcher dig? 

Pas på med papirløse hundehvalpe

Agria Dyreforsikring har hvert år flere hundrede sager, hvor hundeejere der har købt hundehvalp uden papir, bliver ramt af en tragedie, der både bliver smertefuld og dyr. Alt for ofte ender købet med, at hvalpen ikke ...

Forær aldrig nogen en hund i julegave

Der er mange børn, der ønsker sig et kæledyr i julegave. De har plaget så længe, og det kunne da også være sjovt at give dem verdens største overraskelse. Juleaften vil alle forældre gerne se deres børns øjne stråle.

8 gode råd om at købe hvalp

Tillykke med din beslutning om at anskaffe en hvalp! Nu, da du har bestemt dig for at få hund, er der mange ting, du bør overveje. Vi har samlet nogle af dem.

Få hund nummer to

Mange hundeejere overvejer at anskaffe hund nummer to. Men går det nu også? Ja, det går sagtens. Her er nogle gode råd, som giver din ’nye’ hund en god start på livet.

Når I henter jeres nye hundehvalp

Du har sikkert glædet dig meget. Der er meget at tænke på og finde ud af før det nye familiemedlem ankommer. Her en nogle råd med på vejen.