Område: Hund Artiklar om hvalpe

Hver tredje hvalp bliver syg det første år

Allerede i løbet af det første leveår ender hver tredje hvalp hos dyrlægen. I mange tilfælde skyldes dyrlægebesøget problemer, som hvalpeejeren med den rette viden nemt kan forebygge derhjemme.

Følg hundehvalpen Daisy

Agria Dyreforsikring er mere end bare dyreforsikring. Vi har lavet en dokumentarserie om en familie der anskaffer sig en hund. Serien kan ses på Facebook og YouTube.

Rabat på hundeforsikring

Der findes forskellige rabatter du evt. kan få, når du tegner forsikring hos Agria. Rabatterne kan kombineres, men du kan maksimalt få 35% rabat på forsikringerne.

Forær aldrig nogen en hund i julegave

Der er mange børn, der ønsker sig et kæledyr i julegave. De har plaget så længe, og det kunne da også være sjovt at give dem verdens største overraskelse. Juleaften vil alle forældre gerne se deres børns øjne stråle.

Hundeopdræt: anstrengende men vidunderligt

Vi er nok mange, der drømmer om at få et kuld søde hvalpe, men det er nu ikke altid lige let at være opdrætter.

Vinder juni – den sjoveste og sødeste hvalpevideo

Juni måneds vinder af konkurrencen om den sødeste/sjoveste hvalpevideo blev Mette Filrup fra Ringe med videoen ”Emmy og Børge leger”.

Du kan få rabat!

Du har vel ikke overset, at du har mulighed for at få rabat på din hundeforsikring? Du får 10 procent rabat på alle dine hundeforsikringer, hvis du er medlem af Dansk Kennel Klub.

Spørg Dyrlægen

Vaccination af hund

Min mops er 10 måneder nu, hvornår skal jeg vaccinere hende igen? Hvor ofte bør man vaccinere en voksen hund?

Visa innehåll