Område: Hund Artiklar om hudproblemer

Allergihund: Conrad kan takke sin sygeforsikring for et liv uden symptomer

I flere år var Conrad underlagt små usynlige plageånders tyranni. Allergien var så slem, at han til tider ikke kunne gå på sine poter, der var helt hævede. Efter en lang og dyr udredning er Conrad i dag symptomfri.

Pollen – en plage for allergiske hunde

De fleste af os tager imod foråret med åbne arme, men for pollenallergikere er det er svær tid. I dag ved vi, at hunde også kan lide af pollenallergi, selv uden at ejeren er opmærksom på det.

Hundens ører

Hundens ydre øre kan opfattes som hundens hovedtelefoner.

Hunde, der klør sig, kan have ræveskab

Ræveskab forårsages, som navnet antyder, af rævens skabmide, der har bredt sig til hunden. Skabmiden spredes ved direkte berøring med et smittet dyr eller hvis en hund ruller sig på steder, hvor smittede ræve eller hu...

Hunde og reaktioner på insektbid

De fleste insektbid giver kun ubetydelige reaktioner hos hunde. Hunde, der udsættes for mange insektbid, f.eks. bi- eller hvepsestik, på én gang, kan dog blive dårlige og have brug for at komme i behandling hurtigt.

Spørg Dyrlægen

Ræveskab

Min hund klør sig meget voldsomt. Kan det skyldes ræveskab? Hvordan ser det ud?

Spørg Dyrlægen

Hund med røde knopper (Pyodermi)

Min hund har fået nogle røde knopper under næsen, der kunne ligne bumser. Hvad kan det være?

Spørg Dyrlægen

Skæl hos hund

Min 1-årige pomeranian har fået skæl. Hvad kan jeg gøre for at få dem væk?

Spørg Dyrlægen

Hund som taber pels

Min schæfer taber virkelig meget pels, så meget at han efterhånden har fået nogle bare pletter. Desuden klør han sig ofte. Skal jeg tage ham med til dyrlægen?

Spørg Dyrlægen

Hvad er hot spot?

Min golden retriever har kløet sig på halsen i de seneste dage, og nu er der pludselig kommet et ret stort sår, der hvor han klør sig. Skal jeg gå til dyrlægen med ham?

1 / 2

Visa innehåll