Tegner du sygeforsikringen inden hvalpen er fyldt fire måneder, giver vi dig desuden den lovpligtige ansvarsforsikring med i købet.

Læs mere om hvalpeforsikringen her

Hjælpen kun en opringning væk

– I Danmark er kun hver 4. hund sygeforsikret, og Buster skulle gerne få flere til at få øjnene op for den tryghed det giver, at vide, at uanset, hvilken situation din hvalp bringer sig i, hvilken klods eller dame sok den måtte have spist - eller hvilken kommode den falder ned fra, er hjælpen kun en opringning væk, siger Sonja Karaoglan fra Agria Dyreforsikring.

Lad dyrlægen afgøre bedste behandling

Agrias tv-kampagne med Buster kørte også sidste år, og flere og flere får heldigvis øjnene op for, at det er muligt at sygeforsikre sine dyr. Over en kvart million svenske hunde er sygeforsikrede hos Agria Dyreforsikring. Det er Agrias mission, at også danske hundeejere i lige så høj grad kommer til at opleve den tryghed, at uanset hundens alder, tid på døgnet og skadens karakter, er der altid råd til behandling. Det bør altid være en dyrlægefaglig vurdering og aldrig økonomi, der afgør, om I tør sige ja til den bedste hjælp.

Hvilken slags hund er Buster?

Da Buster sidst var på TV oplevede vi en del henvendelser, på både YouTube, telefon og email, hvor folk spurgte hvilken slags hund Buster er. Han er en Cavalier King Charles, og ejes af en af vores svenske kollegaer. Vi kan henvise til Cavalier King Charles klubben for yderligere info. Der var også et par stykker der spurgte om Buster var kommet til skade under optagelserne, og det var han selvfølgelig ikke.

Legesyge - kan betyde to ting

Det er en livlig og underholdende tid I går i møde, hvis I lige har fået en hvalp. Men også en farlig tid for den ivrige hvalp, hvor legesyge pludselig kan betyde to ting. Sjov og ballade - men også lidelser som følge af vovemod. Det bekræftes af dyrlægerne fra Københavns Dyrehospital, hvor 12 dyrlæger og flere end 20 veterinærsygeplejersker i døgnvagt modtager akutte skader fra hele Sjælland. Ifølge dyrlæge Hanne Werner fylder påkørslerne op i skadesstatistikken, og der sker flere alvorlige af slagsen hver uge.

Hvalpe-operationer og skavanker

Ifølge svenske tal er påkørsler uden sammenligning den største ulykkesrisiko for hunde, og omkring to procent mister livet på asfalten. Når det gælder hvalpe, er indtagelse af fremmedlegemer, der skal fjernes fra mavesæk eller tarm, samt benbrud hyppige anledninger til indlæggelse på akuthospitalet. Det vigtigste er, at få forsikret hvalpen med det samme, når I henter den. Så er I sikre på, at have den bedste forsikringsdækning i tilfælde af, at der skulle blive brug for den. – Vi ser desværre hvalpe der kommer til skade i løbet af de første dage i deres nye hjem, og så er det dejligt hvis vi kan hjælpe, siger Linda Knakkegaard, veterinærsygeplejerske hos Agria Dyreforsikring.

Kontakt din lokale Agria-forsikringsrådgiver (også aften og weekend)

Kontakt dit lokale ombud og få en snak om din hvalp, og lad os hjælpe dig med at finde frem til den dækning, der passer dig bedst. Find din rådgiver her .

Det tager kun et sekund at komme galt af sted - men mange, smertefulde overvejelser at skulle vælge mellem en livreddende hvalpeoperation... eller familiens sommerferie. Et dilemma, du ikke behøver at stå i.

Hvis du ikke allerede har set Buster, kan du se ham her:


Del din vidunderlige hvalpevideo med os!