I oktober og november kårer vi månedens sjoveste og/eller sødeste hvalpevideo. Hvis du uploader din video på YouTube, og sender os linket, så linker vi til den på Agria´s YouTube-kanal. Vinderen er den video, der opnår flest ”likes” på YouTube - og samtidigt får flest smil frem hos ansatte og besøgende hos Agria Dyreforsikring.

Sådan gør du:

Upload videoen af din hvalp på YouTube. Husk at indstille så andre kan ”like” og ”dele” den. Send linket til din video til os på webmaster@agria.dk eller via facebook. Skriv gerne lidt om din hvalp (navn, race, hvor gammel den er og hvorfor du synes den er sjov), samt dit navn og telefonnummer.

Eksempler på præmier:

Hvalpekit, førstehjælpstaske til hunde, hundesnor med reflekser, refleksvest og meget andet.

Har du spørgsmål angående konkurrencen kan du kontakte webmaster@agria.dk.

Glem ikke at læse konkurrencereglerne.

Held og lykke!

Konkurrenceregler

Upload din hvalpevideo

Upload din sjoveste/sødeste hvalpevideo på YouTube. Du kan uploade så mange videoer du vil. Alle privatpersoner som ikke er ansatte, familie til ansatte eller arbejder som ombud hos Agria kan sende videolinks ind. Alle videolinks godkendes af Agria før der linkes til dem. Hvis din video ikke publiceres i løbet af aftenen eller weekenden er det fordi vi ikke har haft mulighed for at godkende den endnu.

Hvem vinder?

De 3 hvalpevideoer der har flest ”likes” på YouTube og Facebook, når konkurrencen udløber hver måned, præmieres med en Agria præmie. Agria Dyreforsikrings jury vælger månedens vinder, ud fra disse 3 bidrag, baseret på hvilken hvalpevideo der frembringer flest smil. Vinderen får en større præmie end de andre 2. En husstand kan kun vinde en gang. Juryens afgørelse kan ikke omprøves. Vinderen præsenteres på Agria.dk. Er du vinder, så kontakter vi dig på den e-mailadresse du oplyste, da du sendte dit bidrag ind.

Hvordan fungerer det?

Du kan stemme på alle de videoer du vil, både dine egne og andres, ved at ”like” dem på YouTube og Facebook.

Ulovlig stemme

Du har ansvar for det materiale du uploader på YouTube. Reglerne for publicering på YouTube og ”likes” gælder også for denne konkurrence.

Ophavsret

Når du uploader en video, har du ansvar for at du har tilladelse til at publicere den fra fotograf og eventuelle personer som er med. Ved din deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidigt at Agria har ret til at bruge videoen på Agrias hjemmesider samt i nyhedsbreve med information om konkurrencen.

Konkurrencens løbetid

Konkurrencen løber i følgende perioder

  • Oktober - fra 04-10-2012 til 31-10-2012 klokken 10:00.

  • November - fra 01-11-2012 til 30-11-2012 klokken 10:00.


Se Agrias hvalpevideo