Over 3000 hunde

I weekenden fyldes Fredericia af over 3000 hunde fra flere forskellige lande. Det er første udstilling på året for Dansk Kennel Klub. Som nye på det danske forsikringsmarked, vil Agria naturligvis være repræsenteret.

– På vores stand sælger vi Agriaprodukter. Vi har også vores Breeders lounge, hvor opdrættere som er med i Agria Breeders Club kan komme og hente en lille gave eller bare få en snak med vores ombud, fortæller Lotte Evers, ansvarlig for Agria Breeders Club i Danmark.

Udstillingen bliver den første for Agria siden opstarten i Danmark ved årsskiftet.

– Agria er meget synlig i både Sverige og Norge og vi vil naturligvis arbejde på, at blive ligeså synlige i Danmark. Det er heldigt at udstillingssæsonen er i gang, så vi får mulighed for at komme ud og repræsentere os på markedet og snakket direkte med kunderne, fortsætter Lotte.

På udstillingen i Fredericia begynder jagten på de æresfyldte titler ”Årets hund”, ”Årets opdrætter”, ”Årets avlshund”, ”Årets Juniorhandler”, ”Årets veteran” og ”Årets DKK-racevinder”. Der kan samles point på hver udstilling og ved udstillingsårets afslutningen regnes pointene fra alle årets udstillinger sammen og en årlig vinder udvælges.