Agrias Hundegåtur

Gå direkte til:

Vi ses til Agrias Hundegåtur

Den 19. maj 2018 løber Agrias Hundegåtur af stablen, hvor vi donerer penge til hunde som har det svært. Efter stor succes med gåture i Stockholm, har vi besluttet at Agrias Hundegåtur også skal afholdes i Danmark. På den måde kan endnu flere hundeelskere deltage i gåturen og samle penge ind til velgørenhed.

For hver hundeejer der deltager med sin hund, donerer Agria Dyreforsikring 50 kroner ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse.

Tilmeld dig her

Tid, sted og anledning

Dato: 19. maj 2018 11.00 - 14:30

Hvor: Charlottenlund skov & slotspark, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund (nord for København). Ruten er på ca. 3 km. Du får mere information om gåturen ved tilmelding.

Hvorfor: For at samle penge ind til hunde der har det svært. For hver hundeejer der går gåturen med sin hund donerer Agria Dyreforsikring 50 kroner ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse.

Tidigere gåture

Er du nysgerrig for at vide hvad der sker på Agrias Hundegåtur?
Læs og se klip her fra tidigere gåture i Sverige!

Agrias Hundegåtur 2017 (efterår) samlede 77.500 kroner ind
Agrias Hundegåtur 2017 (forår) samlede 60.000 kroner ind

Agrias Hundegåtur 2016 samlede 36.000 kroner ind
 

Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelse hjælper dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Dyrenes Beskyttelse er en privat forening, der hovedsageligt er finansieret af private midler og drevet af frivillige. De arbejder lokalt fordelt i 13 områder i hele Danmark. Her ledes og fordeles arbejdet med dyreredning af frivillige områdeformand. Derudover har de et netværk af frivillige i hele Danmark, der hjælper familiedyr fra foreningens internater og dyr i naturen på vildtplejestationer. Endelig er det også frivillige, der kører foreningens dyreambulancer.

Dyrenes Beskyttelses hjemmeside

Goodiebag

Vi udleverer lækre Agria-goodiebags til de første 300 der deltager på Agrias Hundegåtur.

Posen indeholder blandt andet vand, vandskål og mange andre ting til dig og din hund.

Tilmeld dig her