Du kan få erstatning til
  • Synligt tab af foster/føl
  • Dødfødt føl
  • Resorbering - udeblevent foster efter bevist drægtighed*
  • Føl som dør eller må aflives indenfor 30 dage efter fødsel


* For at få erstatning for resorbering (udeblevent foster) skal hoppen beviseligt være konstateret drægtig ved en drægtighedsundersøgelse som ikke må være ældre end den dag forsikringen tegnes.

Agria Foster- og Føl dækning er specialforsikringen til dig der skal have føl. Vi har lavet en pakkeløsning der giver tryghed både for foster og føl. Forsikringen kan tegnes fra 40. drægtighedsdøgn frem til og med 30. dage før beregnet foling.

I Foster- og Føldækningen får du også en sygeforsikringsdækning til føl de første 30. levedage. Forsikringen erstatter op til 60.000 kroner hvis føllet har sygdom eller skade der kræver dyrlægebehandling.

Foster- og Føldækningen kan også tegnes selvom hoppen ikke er forsikret hos Agria

Hoppens egen forsikring behøver altså ikke benyttes hvis føllet har brug for dyrlægebehandling de første 30. levedage - hoppen har derfor fortsat sin fulde dækning hvis hun bliver syg eller kommer til skade.


Hvis du tegner en separat forsikring til dit føl inden 30 dage fra føllet bliver født, er forsikringen karensfri på samme måde som ved Foster- og Føl dækning.

Agria Foster- og Føl dækning kan tegnes for hopper der ved bedækning er mellem 3 og 22 år.

Erstatningsniveau og selvrisiko

Forsikringen dækker dyrlægeudgifter op til 60.900 kroner og har en fast selvrisiko på 2.899 kr samt en variabel selvrisiko på 20 procent.

 

Er du interesseret i at købe denne forsikring?

Kontakt din lokale Agria forsikringsrådgiver

Ring til vores kundecenter

70101065

Du finder flere kontaktoplysninger her