Specialister i forsikring af dyr

Agria Dyreforsikring har siden 2011 forsikret kæledyr i Danmark, men er ny på det danske forsikringsmarked i forhold til hesteforsikring. Agria har dog stor viden og ekspertise fra det svenske marked, hvor selskabet har forsikret heste siden 1890, og den viden vil fremadrettet komme de danske hesteejere til gode.

"Vi vil gerne støtte op om ridesporten, og vi ser frem til et godt samarbejde med Dansk Rideforbund, til gavn for de danske ryttere,” siger Sonja Karaoglan, direktør for Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring tilbyder en bred vifte af hesteforsikringer: ansvars-, syge-, livs-, uanvendelighedsforsikringer og forskellige tillægsforsikringer som genoptræning og skjulte fejl. Agria tilbyder også en veteranforsikring, der er udviklet specielt til heste, der ved nytegning er 16 år eller ældre.

Rabat til medlemmer af rideklubber

Har du hest, så ved du også, hvor vigtig din hesteforsikring er, hvis hesten kommer til skade eller ligefrem må aflives. Det nye samarbejde mellem Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring betyder, at du som hesteejer kan få 10 procent rabat på forsikringen af din hest, hvis du er medlem af en rideklub under Dansk Ride Forbund.

”Vi er meget glade for aftalen med Agria Dyreforsikring, og vi ser frem til et godt samarbejde over de næste fem år. Det er både spændende og fordrende, at vi kan indgå i aftaler, der på denne måde kan komme vores medlemmer til gode, og det, at Agria er specialist i netop hesteforsikring, vil være til gavn for hele den danske hestesektor,” siger Lars Moss, kommerciel chef i Dansk Ride Forbund.

Kontakt

Ved spørgsmål til forsikringer med mere kan du sende en mail til hest@agria.dk 
Ved indgåelse af forsikringsaftale skal du huske at oplyse, at du er medlem af en klub under Dansk Ride Forbund.