Hesteartikler

Lad vejen gøre arbejdet

Det er nemt at tro, at godt terrænarbejde kan skiftes ud med en tur på ridebanen eller i ridehuset. Men vores erfaring er, at man i naturen kan få en hest løsgjort, elastisk, i selvbæring og samarbejdsvillig på en meg...

Træn at ride til springet

På Rideskolen Strömsholm arbejder man med 5 nøgleord, når det kommer til ridning mod springet: tempo, rytme, balance, linjeføring og afstand.

Lange og korte afstande

I den her øvelse træner du lange og korte afstande med hjælp fra enkelte forhindringer.

Slangegang med cavalettis

I denne øvelse træner du en såkaldt "tilbage-på-sporet-slangegang" i trav over bomme. Det er en løsgørende øvelse, da den er på buede spor. Denne øvelse fungerer godt alene, men er også god som opvarmning inden øvelse...

Løsgørende arbejde med cavalettis

Løsgjorthed er vigtigt både for hestens holdbarhed, og for at hesten kan præstere så godt som muligt.

Essentielle elementer i springningen

På Rideskolen Strömsholm arbejder man med 5 nøgleord, når det kommer til springning: tempo, rytme, balance, linjeføring og afstand.

Sæde og opstilling (at give efter)

I denne øvelse træner du flere forskellige måder at give efter på tøjlen. At kunne give efter på tøjlen kræver både balance og koordinering.

Slangegang med overgange på midterlinjen

Når man rider slangegange med overgange, så hjælper det på ligeudretning, bøjning, rytterens overskud samt at kunne ride præcist.

Trav over cavalettis udenfor

At arbejde med cavalettis er godt for alle typer af heste. Hesten træner sin koordinering, styrke og takt.

Sådan mindsker du smittespredning

Hele vores samfund påvirkes af pandemien med coronavirus Covid-19. Som hesteejer, er der nogle råd du kan følge, for at forhindre smittespredning.

1 / 13