Log ind på Mit Agria her

På Mit Agria kan du:

  • Se dine forsikringer
  • Anmelde en skade
  • Se tidligere og igangværende skader og betalinger
  • Se forsikringsbreve
  • Ændre kontakt- og kontooplysninger

Hvad er Mit Agria?

Vi kalder vores kundeside for Mit Agria. Her kan du logge ind og se en oversigt over dine forsikringer, skader og præmiebetalinger. Du kan også lave en skadesanmeldelse (uploade en skade), og du kan ændre dit telefonnummer eller e-mail, så vi altid har mulighed for at komme i kontakt med dig.

For at kunne logge ind på Mit Agria første gang skal du bestille et kodeord på vores hjemmeside. Du kan vælge at modtage kodeordet per e-mail eller sms. Hvis ikke vi har registreret din e-mail eller dit mobilnummer i vores system, sender vi kodeordet per post til den adresse, du har registreret hos os. Når du modtager kodeordet, er det vigtigt, at du ændrer det til et, du kan huske. Dette gøres under ”Mine oplysninger” når du er logget på første gang. Husk at tjekke/registrere dit mobilnummer under ”Mine oplysninger”, så vi i fremtiden kan sende dig en sms med nyt kodeord, hvis du skulle glemme det gamle.

Velkommen til Mit Agria - tag et kig!  

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan logger jeg ind på Mit Agria?

Skriv dit personnummer (10 tegn) uden bindestreg samt det kodeord du har fået tilsendt. Du kan også logge på MitAgria med Nem ID. Er det første gang, du vil logge på, skal du registreres som ny bruger. Det kan du gøre her.

Hvad indeholder Mit Agria?

Mit Agria kan du se en oversigt over dine forsikringer, præmiebetalinger og skadesager, lige som du kan lave en skadesanmeldelse (uploade en skade).

Jeg har glemt mit kodeord, hvad gør jeg?

Har du glemt dit kodeord kan du klikke på glemt kodeord på indlogningssiden til Mit Agria. Så sender vi dig et nyt koderord per sms eller e-mail. Har vi ikke dit mobilnummer eller e-mail adresse, kan du ringe til vores kundecenter på 70 10 10 65, så vi kan registrere det.

Kan jeg sende min dyrlægeregning til Agria elektronisk?

Ja. På Mit Agria skal du kort beskrive, hvad der er sket og uploade dine regninger. Du skal skanne dem i PDF-format og uploade dem. Det er vigtigt, at det fremgår, at regningerne er betalt. 

Hvis ikke du har mulighed for at sende kvitteringer til os elektronisk, kan du sende pr. post til følgende adresse: Agria Dyreforsikring, Parkvej 1, 2680 Solrød Strand. Husk at påføre dit forsikringsnummer.

Brug Agria-app'en Dyreguiden

Her får du tips og råd til, hvis dit dyr kommer til skade, og appen gør det også let at finde en dyreklinik i nærheden. Du kan også anmelde skader og hurtigt uploade din regning til os!

Læs mere om Dyreguiden her