Dyreguiden

Ulykker og sygdom kommer sjældent når man er forberedt. Her er Dyreguiden til hjælp med tips og råd til hvad du selv kan gøre, hvis dit dyr bliver syg eller kommer til skade. Her får du førstehjælp-tips til både hund og kat.

Find klinik

For at du hurtigt kan finde nærmeste dyreklinik hvis dit dyr kommer til skade eller er blevet syg, kan du med funktionen "Find klinik" finde dyreklinikker i nærheden af dig. Her vil du kunne finde dyreklinikker i hele Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Forsikring

Vil du købe forsikring eller regne på hvad en forsikring koster, kan du gøre det direket i appen. Her kan du også anmelde en skade hvis uheldet skulle være ude.

Anmeld skade

Du kan uploade din skade direket via appen. Gør det mens du venter hos dyrlægen eller derhjemme. Det et hurtigt og nemt - du tager et foto af regningen og uploader den via appen, så har vi den med det samme.

Mit Agria

For dig som er kunde hos Agria - her kan du hurtigt og let logge ind på Mit Agria for at se dine forsikringer, breve og anmelde en skade hvis du har brug for det.

Dyresjov

Få hjælp til navneforslag ved at ryste navnetips frem eller se vores toplister over navne til hunde, katte eller smådyr. Du kan også herlige dyrefilm på vores youtubekanal og følge os på vores Facebooksider.

Artikler

Læs vores seneste artikler og følg med i hvad der rør sig i hunde- og katteverdnen.

Kontakt

Her finder du kontaktoplysninger til vores kundecenter. 

Hent Appen

Download appen ”Dyreguiden” til din mobil:

Hent den her til iPhone

Hent den her til Android