Mød vores dyreglade dommerpanel 

  • Dyrenes Beskyttelse - Chefkonsulent for familiedyr Jens Jokumsen
  • Dansk Kennel Klub - Adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen
  • Dyreklinikken Artemis – Dyrlæge Lise Rovsing
  • Jydsk Racekatte Klub - Susanne Wehnert
  • OL-rytter - Lisbet Seierskilde
  • Sidste års vinder - Pararytter Cecilia Rosell
  • Agria Dyreforsikring - Sonja Karaoglan
 
 

Dyrenes Beskyttelse
Chefkonsulent for familiedyr Jens Jokumsen

Jens har haft og har arbejdet med dyr hele livet. Som barn havde han alt lige fra kaniner, marsvin, eksotiske fugle, geder, sumpskildpadder, hest og alt hvad en hønsegård på 2 tønderland kunne indeholde af høns, gæs, ænder, kalkuner, prydfasaner, duer og påfugle.

Jens er uddannet dyrepasser med zoologiske dyr som speciale og har arbejdet 12 år i danske zoo. I 10 år var han underviser på Roskilde Tekniske Skole, på dyrepasser uddannelsen og AMU kurserne vedrørende dyr. De seneste 4 år har han været chefkonsulent for familiedyr i Dyrenes Beskyttelse, som er en politisk og faglig stilling.

Derhjemme har Jens to hunde, Kiks og Kalle, som er af racen Jack Russell terrier. De er 6 og 8 år og er til stor fornøjelse for familien. De kræver meget motion og mange i Hornbæk hvor de bor, kender Kiks og Kalle fra de mange og lange ture i byen, skoven og på stranden. 

   

Dansk Kennel Klub
Adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen

Lise Lotte Christensen, adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub. Lise Lotte arbejder med formidling omkring hunde, hundeadfærd og hunderelaterede emner. Lise Lotte har selv hunden Fiona, som er en golden retriever, og pt. også 24 får, som græsser i grantræerne hjemme på gården.

Ved siden af jobbet som adfærdskonsulent specialtræner Lise Lotte servicehunde til børn og voksne med bevægelseshandicap for den velgørende forening STH. Lise Lotte har pt 7 labrador og golden retriever i specialtræning.

 

Dyreklinikken Artemis
Dyrlæge Lise Rovsing

Lise har været dyrlæge i en årrække og har gennem hele karrieren arbejdet med kæledyr. Hun er i dag ejer af Dyreklinikken Artemis i Hellerup, der primært beskæftiger sig med hunde og katte.

Hun er meget aktiv på sin hjemmeside www.liserovsing.dk. Her sætter hun fokus på sundhed og sygdom hos kæledyr, fortæller om hverdagen på dyreklinikken, tager etiske problemstillinger op samt den svære snak om “det sidste farvel”.

Arbejdet som dyrlæge kræver en løbende faglig opdatering. Lise er pt i gang med uddannelsen som hunde- og adfærdstræner ved Turid Rugaas, således hun endnu bedre kan rådgive sine klienter til at få en god hverdag med deres elskede kæledyr.


Den travle hverdag gør, Lise ikke selv har kæledyr. De mange aktiviteter med dyr kompenserer dog noget for ønsket om en dag selv at blive den lykkelige ejer af en hund eller kat. 

 

Jydsk Racekatte Klub
Susanne Wehnert

Susanne har i mange år været formand for JYRAK - Jydsk Racekatte Klub. Hun er gammel hestepige og har i sine unge dage arbejdet mange år i travhestesporten. Der har altid været katte i hendes liv, og selv om der er flest birmaer i hendes liv nu, så har alle katte en plads i hendes hjerte, og der er således flere racer at finde på matriklen: Huskat og Europé. 


Det meste af Susannes liv drejer sig om kat på en eller anden måde Hun brænder meget for god uddannelse af opdrætterne. Hvis man skal have med levende dyr at gøre, skal man vide hvad man foretager sig - og så skal man engang imellem på seminar. 

   

OL-rytter
Lisbet Seierskilde

Lisbet Seierskilde er dressurrytter og træner på eliteniveau og driver virksomheden "Seierskilde Sports". Hun er tidligere Danmarksmester, EM finalist og OL deltager i London. Lisbet uddanner heste fra de er rå mod dressurens sværeste niveau Grand Prix med hestens ve og vel som første prioritet. 

   

Sidste års vinder
Pararytter Cecilia Rosell

Cecilia vandt sammen med hesten Abel Årets Dyrehelt 2016. Læs mere om Cecilia her

   

Agria Dyreforsikring
Sonja Karaoglan

Sonja er direktør for Agria Dyreforsikring. Hun har været med til at starte Agria Dyreforsikring op i Danmark og har et stort dyrehjerte. Derhjemme (og også på kontoret) er det Border Terrier hvalpen Nala på 4 måneder, der underholder med masser af sjov og gode gåture.