Inviter hundevennerne til fest

Er din hund super social? Så forkæl den ved at invitere alle dens bedste pelsede venner til fødselsdagsfest. Du kan invitere andre hundeejere på en fødselsdagsgåtur, hvor I kan nyde en god kage, mens de firbenede venner leger og boltrer sig sammen. Det er en perfekt anledning til at socialisere og dele gode grin med andre hundeejere. Og hvis du vil skabe ekstra glæde, kan du dele små poser ud med hundegodbidder, så alle kan få lidt ekstra hygge med hjem.

Alle elsker gaver!

Lad os være ærlige, hvem elsker ikke gaver? Køb eller lav noget særligt til din hund, som du ved, den vil blive begejstret for. Det kan være et splinternyt legetøj, lidt underholdende aktivitetslegetøj, et par nye tyggeben eller noget andet, der får din hund til at føle sig som en ægte superstjerne.

Hjemmelavet fødselsdagskage til hunden

Hvad er en fest uden god mad? Du kan lave en lækker og sund fødselsdagskage til din hund, der vil få den til at savle af glæde. Her er en nem opskrift til en godbid, som din hund vil elske:

Ingredienser:

1 kop fuldkornsmel
1/4 kop havregryn
1 tsk bagepulver
1/4 kop peanutbutter (uden sukker eller xylitol)
1/4 kop æblemos (uden tilsat sukker)
1/4 kop revet gulerod
1 æg
1/4 kop vand

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader og smør en lille kageform eller muffin-bakker med lidt olie eller smør.
  2. Bland fuldkornsmel, havregryn og bagepulver i en stor skål. Giv det en god omrøring, så det bliver godt blandet.
  3. Tag en anden skål og bland peanutbutter, æblemos, revet gulerod, æg og vand. Det bliver lidt klisteret, men bare rolig - det er det, der gør det lækkert!
  4. Hæld de våde ingredienser op i skålen med de tørre ingredienser og rør det hele sammen, indtil du har en dejlig glat dej.
  5. Hæld dejen i den smurte kageform eller muffin-bakker og gør overfladen jævn.
  6. Sæt kagen i ovnen og bag den i 20-25 minutter, eller indtil kagen er gyldenbrun og gennembagt.
  7. Husk, at lade kagen køle af før du tager den ud af formen.

Skal det være endnu mere indbydende, kan du pynte kagen med et tyndt lag flødeost eller en lille klat peanutbutter. Derefter kan du skære kagen i passende stykker ud fra din hunds størrelse og servere den som en velsmagende fødselsdagsgave.

Leg og motion

Lad os ikke glemme det bedste ved fødselsdagen - sjov og ballade! Tag din hund med på en ekstra lang gåtur eller lav nogle søgeøvelser med dens yndlings godbidder. Lad din hund nyde masser af motion og sjov – og snup til sidst en lur sammen, når I kommer hjem. Det er den bedste gave, du kan give din pelsede ven.