Du kan sikre fremtiden for din hund, uanset om hunden påfører andre en skade, eller selv får brug for en operation eller anden dyrlægebehandling. Allerede fra hvalpen er 6 uger, og frem til den fylder 4 måneder, kan du tegne Agria Altid - en hvalpeforsikring der tilbyder dig og din hvalp livslang tryghed gennem en kombineret syge- og ansvarsforsikring.

Tegner du sygeforsikring, før din hvalp fylder 4. måneder, får du den lovpligtige hundeansvarsforsikring med i købet.

En skade kan koste dyrt

Kun fire ud af ti danske hunde er i dag dækket mod sygdom og skader. Det mærker landets dyrlæger helt bogstaveligt, når familier sidder i venteværelset med en hund, der er syg eller kommet til skade. Når først skaden er sket, er gode råd dyre. Operationer og medicinsk behandling løber op i adskillige tusinde kroner, og det kan kaste familier ud i et svært økonomisk dilemma.

Ansvarsforsikringen dækker ikke sygdom

Mange hundeejere er i tvivl om, hvorvidt deres hund er dækket ved sygdom eller skade. De sætter deres lid til ”hundeforsikringen”, men erfaringen fra landets dyreklinikker er, at ”hundeforsikring” i de fleste tilfælde blot er et kaldenavn for den lovpligtige hundeansvarsforsikring, som kun dækker skader påført andre personer eller deres ejendom (herunder andre hunde). Har du kun ansvarsforsikret din hund, er der ingen hjælp at hente, hvis din hund selv bliver syg eller kommer til skade.

Om hundeansvar:

Ansvarsforsikringen er lovpligtig, og hjælper dig, hvis din hund forårsager skade på en anden person eller dennes ejendom - for eksempel hvis din hund er årsag til en trafikulykke. 

Om Sygeforsikring:

Agria Sygeforsikring dækker udgifter til undersøgelse, behandling og pleje pga. sygdom eller skade hele hundens liv.

Tilpasset brug og race

Alle Agrias forsikringer er individuelt tilpasset den enkelte race og hundens brug. Det gælder også den kombinerede hvalpeforsikring* med syge- og hundeansvarsforsikring i ét.

Prisen for livslang tryghed – eksempler:

Du kan beregne en pris og købe en forsikring ved bruge vores beregner på forsiden.

Vi vil gerne fremhæve nogle af de andre fordele, du får, hvis du sygeforsikrer din hvalp, før den fylder 4 måneder:

  • Dækning til albueleds- og hofteledssygdomme (AD & HD) samt ledmus (OCD).
  • Dækning til patellaluksation, short ulna og Calvé-Legg-Perthes.
  • Korsbånd & meniskskader (ellers skal de have været sygeforsikret og symptomfri i mindst et år hos Agria).
  • Dækning til bl.a cherry eye, entropion og ektropion (shar-pei er dog undtaget).
  • Dækning til tilbageholdte mælketænder og fejlbid.
  • Receptpligtig medicin.

Mere specifikke krav for dækning kan læses i vilkårene for forsikringen.

 Beregn pris og tegn hundeforsikring

Bestem selv din præmie

Hos Agria skræddersyr du selv den dækning, der passer dig. Overordnet vælger du en årlig dækningssum. Du kan påvirke din månedlige præmie ved at vælge en af de tre selvrisikomuligheder. En højere fast selvrisiko giver en lavere pris. Den variable selvrisiko er 10 eller 20 procent.

*Agria Altid gælder for alle hvalpe under 4 måneder uanset race.

Er din hund over 4 måneder, er vi klar til at skræddersy det bedst mulige alternativ. Vi forsikrer alle hunde uanset race og alder, og sygeforsikringen dækker hele hundens liv.